Na háló Mindenki!


Szóval ez a fejlesztői blog egyelőre. Az alkotók tudják szerkeszteni, a producerek, gyártásvezetők nézni, a világ többi részének titkos.

Elsősorban ez ilyen mintavételhez, az egész projekt, illetve egyes részeinek állapotának áttekintéshez, és az abban való gyönyörködéshez hasznos. Emellett majd üzemel egy kevésbé képszerű popfilm ftp, ha jól emlékszem egyelőre egy terás, ahol majd lehet cserélgetni a komolyabb méretű szerkesztői fájlokat azoknak, akik konkrétan épp együttműködnek. 


Ha belépsz a szerkesztésbe, van egy olyan menüpont baloldalt, hogy oldalak. Arra kattintva felsorolja az aloldalakat, kiválasztod azt ahova feltöltenél, pl mondjuk a Figurák aloldalt. Ha benne vagy akkor egyértelmű képfeltöltési rendszere van, illetve saját titoklinkes youtubevideóidat (mozgó hátterekhez, snittekhez mozgó léjautokhoz, animációkhoz) linkelheted. Odaírod hogy micsoda, azt cső. Nem külön posztok lesznek, hanem egy aloldal - egy poszt. ha tudtok olyan blogoldalt ahol megoldható videókkal meg mindennel az aloldalas posztolás akkor áttelepítem az egész szart, mer ez így félmegoldás. Csak nem találtam olyat. A fészbuk meg szar, mert videókat, és videólinkeket nem kezel kategorizálhatóan, pedig a lesz nekünk.

Ne törölgessetek ki dolgokat, és valamennyire próbáljátok rendben tartani ezt a felületet hogy minél tovább használható maradhasson. De végül is bele is barmolhattok, mert az vicces.

Ja, és ha posztoltok normálisan, az itt fog megjelenni a főoldalon. Ide az ilyen közérdekű infókat dobjátok szerintem, mint pl: nézzétek de szépet rajzoltam, szülinapi bulim lesz, kámingáut stb.

Jó szórakozásta a blogoláshoz! Pusszantás!

Petike